© 2019 af Go' Kvote 2

Telefon: +45 29892507

Mail: info@gokvote2.dk

CVR: 39564734

Porcelænshaven 20, 2000 Frederiksberg

  • Black Facebook Icon

En del af Mimer

VORES PROCES

Go' Kvote 2 processen
 

Mange unge danskere sidder med et stort talent og overbevisende erfaring, men oftest er det ukendt territorium at få dette ned på papiret til en ansøgning, som imponerer.

 

Hos Go' Kvote 2 er vi specialister i at udarbejde ansøgninger til optagelse på Danmarks universiteter. Alle vores ansøgninger er unikke og på baggrund af information om dig, skræddersyer vi ansøgningen til din profil og det universitet, du søger. 

 

Når du køber en ansøgning, skal du udfylde information om dig selv, således vores skribent har noget at gå ud fra. Herefter bliver du forbundet med din skribent, hvortil du har mulighed for at uploade andre dokumenter såsom et CV eller andet, du måtte finde relevant. 

 

Når skribenten har første udkast klar, bliver det sendt til dig, så du har mulighed for at læse det igennem og komme med rettelser, tilføjelser eller ting, du vil have slettet - på denne måde opnår vi 100% tilfredshedsgaranti. 

 

Når du har sendt ansøgningen tilbage, ændrer skribenten ansøgningen i forhold til dine kommentarer, så vi til sidst ender ud med et resultat, som du er 100% tilfreds med og kan stå inde for. 

 

Skriv til os på Facebook og lad os snakke om en løsning, der passer til dig.

Udfyld vores formular og betal for din ansøgning på siden letmimer.com for at starte.

Du bliver sat sammen med din talentfulde konsulent og kan skrive/tale sammen og uploade ekstra info under processen 

Konsulenten udarbejder i samarbejde med dig første udkast af din ansøgning og sender det tilbage til dig. Du kan komme med rettelser til du er tilfreds.

Ordren er færdig, og du skal nu søge gennem optagelse.dk. Dette modtager du en guide til at gøre fra os.