TUI - Få hår på brystet under sydens sol

International karriere med TUI 

 

TUI er et rejseselskab, der tilbyder rejser til lande verden over. Udover rejser, så tilbyder TUI også unikke muligheder for at arbejde i udlandet i form af deres TUI Destination Experiences. Hvad end du ønsker at holde yoga-klasser i solnedgangen eller starte en international karriere inden for ledelse, så er et job hos TUI det rette for dig. Læs med her, hvor vi giver et indblik i jobbet hos TUI Destionation Experiences.

De korte facts om TUI

Hvis du ikke vil læse alt hvad vi har at sige, om denne organisation, så kommer her de hurtige facts​:

Type af organisation

Rejseselskab, der tilbyder jobmuligheder i udlandet

Kort og godt

TUI er et rejseselskab, der tilbyder rejser til lande verden over. De ansattes mission er at skabe et smil for de gæster, der rejser med TUI. 

Hvad er det godt for i kvote 2

Du får som ansat unik erhvervserfaring, som skiller dig ud fra mængder, hvor du specielt får erfaring inden for service og salg.

Pris

Det koster intet og bolig bliver fundet og betalt af TUI. 

Hjemmeside

Det sker med TUI

TUI Destination Experiences er en organisation i TUI Group som står for alt udlandspersonale. Hos TUI er der en lange række forskellige jobroller såsom Serviceguider, Børneguider, Sport- & Fitnessinstruktører og Entertainere. Så hvad end du ønsker at lave yoga i solnedgangen, opfylde rejsedrømme for børn eller søger en international karriere inden for ledelse, så er TUI stedet for dig. 

Det unikke ved TUI 

Personalet hos TUI har som deres største område at ”skabe smil” for vores gæster, som rejser med TUI, ud fra vores 5 key værdier. Det er ikke mange ansatte, som kan prale af at have dette som deres arbejdsopgave. Hos TUI kan man arbejde under sydens sol og få løn for det samtidig.

 

De har også et internt J.U.M.P program (Junior Management Program) som pers kan gennemgå ude på destinationerne og på den måde blive Team Leaders og Team Managers, hvortil du kan  få et større ansvar over f.eks. personale etc.

"Man får venner for livet - både af samme nationalitet og internationalt"

Det kan du bruge jobbet til

Det er altid godt at skrive på sit CV, at man har taget springet til at arbejde i udlandet. Derudover bliver man ekspert i service og salg (som man får et godt opstartsforløb i, inden man møder gæsterne). Derudover arbejder TUI internationalt – både mht. gæster man servicerer og i sit team, hvor man arbejder både Nordisk og sammen med kollegaer fra UK, Tyskland og mange andre lande i Europa.

Derfor skal du arbejde hos TUI i dit sabbatår

Det giver hår på brystet under kyndig vejledning og sikre forhold. Det er en perfekt måde at ”modnes” og arbejde under sydens sol. Derudover er det en livsstil, man ikke finder andre steder. Hos TUI oplever de også, at et arbejde hos dem også har givet adgang til forskellige uddannelser,  service- og salgsjobs og endda i politiet. Og sidst men ikke mindst får man venner for livet – både af samme nationalitet og internationalt.

Det koster det

Det er naturligvis ganske gratis! Man søger gennem deres webpage og skal igennem en pre-screeningsproces. Er man succesfuld i denne, bliver man inviteret til en rekrutteringsdag på deres kontor i KBH. Er man succesfuld denne dag og får et job hos dem, står de for alle omkostninger, der kunne være iht. visum, arbejdstilladelse og ekstra papirarbejde. De finder og betaler også bolig til deres personale på destinationerne.

Ansøgning og adgangskrav

Hvis du har flair for service, salg og problemløsning, så skal du endelig søge! Der kræves erfaring for dette ved ansøgning. Det kan for eksempel være at sidde ved kassen i et supermarked, arbejde som tjener, arbejde som telefonsælger eller lignende job inden for et servicebranchen. Så generelt alt, hvad der har med salg, service og problemløsning at gøre. Og så skal du også søge om et job, hvis du er klar på en fantastisk, lærerig og social oplevelse under sydens sol