Travel ALOTT - rejs dig rig

Find dig selv med Travel ALOTT

Travel ALOTT blev grundlagt i 2001 og er specialister i at arrangere Working Holiday ophold, praktik- og frivilligt arbejde i udlandet både med dyr, natur og miljø. Med mange års erfaring og tusindvis af glade deltagere, ved de hvad de gør, når de arrangerer DIT sabbatår - dit livs rejse. Hvis du synes, det lyder spændende, så læs med her!

De korte facts om ALOTT

Hvis du ikke vil læse alt hvad vi har at sige, om denne organisation, så kommer her de hurtige facts​:

Type af organisation

Kort og godt

Rejseselskab

ALOTT er et rejseselskab, der tilbyder pakker til unge i deres sabbatår. De hjælper med alt fra visum til afhentetning i lufthavnen 

Hvad er det godt for i kvote 2

Det er godt at rejse i dit sabbatår, hvis du gerne vil finpudse dit CV og udvikle dig fagligt og personligt, som styrker din Kvote 2-ansøgning.

Pris

Hjemmeside

Afhænger af den type ophold, du ønsker

Læs mere på www.alott.dk

Hvad får jeg ud af ALOTT?

Der er mange måder at holde sabbatår på, men mange unge vælger at rejse i sabbatåret. ALOTT har specialiseret sig i rejser til unge, der rejser ud for at få en oplevelse, sprogfærdigheder og vigtig livserfaring.

Programtyperne vi tilbyder er blandt andre Work & Travel, praktik, au pair og frivilligt arbejde med natur, dyr og mennesker i udlandet. Dertil kommer grupperejser og job på landbrug mm. 

Det unikke ved ALOTT

For mange er en rejse i sabbatåret den første store rejse, man tager på egen hånd. Du har måske sparet op i længere tid, du er langt væk fra vante omgivelser og er væk i lang tid.

 

Hos ALOTT tager de altid en snak med dig, når du kontakter dem, så de sikrer sig, at du er på vej til det helt rigtige sted for dig, og at du får det ud af opholdet, som du ønsker. Den snak er meget vigtig, og de oplever ind i mellem, at en drøm pludselig ændrer retning, når overblikket over mulighederne bliver bedre. Det er godt!

Rejserne bliver skræddersyet og sammensat efter, hvad du ønsker, og det er ikke så dyrt som det lyder. 

 

Vi sørger for at der er styr på de praktiske ting før du rejser:

 • Job eller praktikplads

 • Visum

 • Bolig

 • Forsikring

 • Afhentning i lufthavnen på destinationen

 • Skattenummer, hvor nødvendigt

 • Og meget mere

 

Og hvad nu, hvis tingene ikke går helt som planlagt? På alle vores destinationer har du en kontaktperson og et 24 timers nødnummer. Det er en stor tryghed at rejse med organisation i ryggen. 

"Sabbatåret er én af de særlige perioder i dit liv, hvor du har mulighed for at begive dig ud på eventyr og opnå vigtig livserfaring."

Udnyt dit sabbatår med ALOTT

Sabbatåret er én af de særlige perioder i dit liv, hvor du har mulighed for at begive dig ud på eventyr og opnå vigtig livserfaring. Du kan for eksempel bruge dit år på at udvikle dig fagligt og ikke mindst personligt, og få finpudset dit CV.  Samtidig får du udvidet dit netværk med venner fra hele verden og bliver klogere på, hvad du gerne vil med dit liv. 

Når først du kender dig selv bedre, har fået et internationalt indblik og er blevet mere selvstændig, så har du samtidig forbedret dine chancer for at vælge rigtigt både med uddannelse, karriereretning og livet i det hele taget. Og undersøgelser viser, at frafaldet på studiet er lavere, hvis man har haft et sabbatår. 

Derfor skal du bruge dit sabbatår på at rejse

 • Få livserfaring og modenhed

 • Lær at stå på egne ben

 • Lær dig selv bedre at kende

 • Få unikke oplevelser

 • Bliv bedre til at tale et andet sprog

 • Mød nye mennesker

 • Få indblik i en anden kultur

 • Bliv klogere på hvad du vil

 • Få erfaring til din kvote 2 ansøgning

 • Oplev forandring og nye indtryk

Det koster det

Det afhænger af hvor længe man ønsker at rejse, og hvilken type program man vælger. Under hvert program på vores hjemmeside, kan du finde en pris og se hvilke udgifter du i øvrigt skal regne med. Og du kan altid spørge – det er helt uforpligtende!

Sådan ansøger du

Det afhænger igen af hvilken type ophold du ønsker. Mange af vores programmer kræver bare en tilmelding, hvor vi får de vigtigste oplysninger om dig. Andre programmer, f.eks. praktik i udlandet eller au pair kræver en mere udførlig ansøgning. Vi hjælper naturligvis med det hele.