TMPO - Rejs og arbejd i Malaga

Få praktisk erfaring i Malaga med TMPO

 

TMPO har eksisteret siden 1975, og kontoret i Malaga blev etableret i 2009. Virksomheden er kendt for den unikke stemning og det stærke sammenhold, der er på kontoret. Kunderne spænder fra forsikringsselskaber og A-kasser til nødhjælpsorganisationer. Som ansat hos TMPO, bliver det blandet andet  din fornemmeste opgave at føre dialogen, sælge produkterne, lave analyser, booke møder og rejse penge. Hvis du synes, at det lyder som en job for dig, så læs med her!

De korte facts om TMPO

Hvis du ikke vil læse alt hvad vi har at sige, om denne organisation, så kommer her de hurtige facts​:

Type af organisation

Virksomhed, der hjælper med alt fra at booke møder til at rejse penge

Kort og godt

TMPO opererer på både B2B og B2C-markedet, og du vil som ansat lære at kommunikere på flere niveauer og forskellige salgsmetoder

Hvad er det godt for i kvote 2

Pris

Som ansat  får du unikke kompetencer inden for kommunikation, salg og præsentation, som vil skille dig ud af mængden

Det koster intet udover udgifter såsom flybillet, bolig og mad

Hjemmeside

Læs mere på https://job.tmpo.dk/

Det sker med TMPO

TMPO er en virksomhed, der har eksisteret siden 1975, og som i 2009 åbnede deres kontor i Malaga. Kunderne spænder fra forsikringsselskaber og A-kasser til nødhjælpsorganisationer. Som ansat bliver det din opgave at tale med kundernes kunder. De fører dialoger, sælger produkter, laver analyser, laver mødebooking, fundraising m.m. Alt foregår over telefonen. TMPO beskæftiger omkring 100 medarbejdere i Malaga og Silkeborg.

Det unikke ved TMPO 

Hos TMPO er det unikke, at de formår at kombinere sjov og oplevelser med en ekstrem høj arbejdskvalitet. Kontoret i Malaga er kendetegnet ved ekstrem god og høj energi med masser af glade og entusiatiske unge. Alle sætter de en ære i at arbejde for kunderne, hvilket bliver gjort med et smil og kvalitet for øje. Som bonus kan det siges, at de lige nu er i gang med at rekruttere, så det er bare om at få søgt, hvis du vil have en oplevelse for livet!

"Som et kæmpe plus vil du få venskaber for livet. Arbejdet i Malaga er mere end bare arbejde; vi hjælper hinanden som én stor familie."

Det kan du bruge jobbet til

Hos TMPO lærer du at kommunikere på forskellige niveauer, møde mennesker i øjenhøjde, du lærer at føre dybe og vigtige dialoger. Kort sagt; du tilegner dig kompetencer inden for kommunikation-, salgs- og præsentationsteknikker. Hvis du ikke har erfaring i forvejen, lærer vi du at sælge, mødebooke eller fundraise. TMPO skal nok hjælpe dig til succes.

 

At kommunikere – særligt over telefonen, hvor du ikke sidder ansigt til ansigt med kunden – er ikke noget man ”bare” lige gør. Det lærer man, det øver man sig i, og det kan man blive dygtig til. Efter et arbejde hos TMPO vil du mestre kommunikation og dialoger på højt niveau. Dette kan du i allerhøjeste grad bruge i dine videre uddannelse eller i et nyt job. 

Som et kæmpe plus vil du få venskaber for livet. Arbejdet i Malaga er meget mere end et arbejde. De lever sammen og skaber oplevelser sammen, de hjælper hinanden som én stor familie. 

Derfor skal du bruge dit sabbatår på at opkvalificere dig med TMPO

Du skal bruge dit sabbatår på et job hos TMPO, fordi det vil give dig både læring, oplevelser og venskaber for livet. Din rygsæk bliver fyldt op af værdier, som du ikke kan få andre steder på én gang. Du tilegner dig unikke kompetencer, som ikke mange på din andre har, og du vil kunne bruge disse kompetencer i alle dine jobs fremadrettet: lige meget hvad du kommer til at arbejde med. 

Det koster det

Det er naturligvis gratis at søge jobbet hos TMPO. Får du jobbet er der nogle udgifter i form af flybillet, bolig, mad osv., men du bliver betalt for jobbet. TMPO har et stærkt netværk i Spanien, som står til står til rådighed til at hjælpe dig med alt. 

Ansøgning og adgangskrav

Vigtigst af alt har du smil på læben og mod på at give dig i kast med noget, du ikke nødvendigvis har prøvet før. Har du erfaring er det super, men det er bestemt ikke et krav – vi lærer dig alt, hvad der skal til. 
Kan du svare JA til følgende ting, vil vi klart anbefale dig at søge job hos TMPO:

 • Jeg er smilende og lyttende

 • Jeg er klar på nye udfordringer og opgaver

 • Jeg giver ikke op, selvom ting ikke lykkedes første, anden eller tredje gang

 • Jeg synes det er vigtigt at arbejde i en virksomhed, der leverer god kvalitet til sine kunder

 • Jeg er i stand til at arbejde målrettet og seriøst, og jeg knokler for at nå mine mål

 • Jeg kan godt se mig selv tale med rigtig mange forskellige mennesker 

 • Jeg vil gerne prøve at opleve og bo i Spanien 

 • Jeg er vild med sol, palmer og azurblåt hav

 • Jeg taler flydende dansk

 • Jeg vil gerne være med til at repræsentere nogle af Danmarks største virksomheder og organisationer

 • Jeg kan arbejde i minimum 4 måneder – gerne mere

 • Jeg har en positiv indstilling og elsker at have det sjovt, mens jeg arbejder

 • Jeg kan fremvise en ren straffeattest