akadmi_012.jpg

Studieakademiet - 

Få et fagligt forspring og kom forrest i Kvote 2-køen

Bliv klædt på til din drømmeuddannelse

Studieakademiet er Danmarks førende forberedende kursus til Kvote 2 optaget på universitetet. På nuværende tidspunkt tilbyder de kurser til 6 forskellige studieretninger: Medicin, Business, Jura, Psykologi, Politik & Debat og Humaniora. Interesserer du dig for ét af disse områder, så er Studieakademiet det perfekte valg for dig. Læs med her, hvor vi giver en introduktion til uddannelsen.

De korte facts om Studieakademiet

Hvis du ikke vil læse alt hvad vi har at sige, om denne organisation, så kommer her de hurtige facts​:

Type af organisation

Studieakademiet tilbyder en unik mulighed for et fagligt forspring

Kort og godt

Studieakademiet er en organisation, der tilbyder muligheden for at få indsigt i ens drømmestudie og få undervisning i relevante fag

Hvad er det godt for i kvote 2

Med et kursus fra Studieakademiet bliver du klædt på til den uddannelse, du har modtaget undervisning i 

Pris

Uddannelsen koster 17.995 kr. 

Hjemmeside

Det sker med Studieakademiet

Studieakademiet giver dig undervisning inden for ét af følgende områder: Medicin, Jura, Psykologi, Business, Politik & Debat eller Humaniora. Når du tilmelder dig et kursus, får du undervisning i 10 fag, inden for det områder, du har valgt. Med et kursus fra Studieakademiet får du et fagligt forspring, og du bliver 100% klædt på til din drømmeuddannelse. Udover et kursus inden for dine interesse områder, så får du også hjælp til at søge i Kvote 2 og få udarbejdet enten en motiveret ansøgning eller blive klædt på til optagelsesprøven eller det skriftlige interview. 

Det unikke ved Studieakademiet

Studieakademiet er Danmarks førende forberende kursus til Kvote 2. Hos Studieakademiet har de nogle af Danmarks skarpeste inden for hvert af områderne, og samtidig sørger de for, at du får hjælp til hele Kvote 2-processen. Udover både undervisning inden for området og hjælp til Kvote 2, så bliver du også klædt 100% på til studiestarten på universitetet med deres UniPrep. 

Som elev hos Studieakademiet bliver du tilknyttet en klasse, som du følger i 6 måneder. Over denne periode mødes I en håndfuld gange, hvor du bliver undervist i forskellige fag hver gang. 

"Kurset giver dig et dybdegående indblik i, hvad du kan forvente på uddannelse, og du får tilmeld undervisning i fagene, så du er 100% klar, når du skal til interview omkring uddannelsen."

Det kan du bruge uddannelsen til

Med et kursus hos Studieakademiet modtager du undervisning 10 gange á 3 timer. Undervisningen sker én gang om ugen, og hver uge er det et nyt fag, du går i dybden med. Alle er det fag, du vil møde på din drømmeuddannelse. Undervisningen foregår i et klasselokale, men der vil også være online pensum, som du kan arbejde med, der inkluderer videoer, billeder og interaktive øvelser.

 

Der er endvidere workshops, tests og online Kvote 2-kruser, så du er 100% klædt på til Kvote 2-processen. Du vil derudover også modtage individuel vejledning til din Kvote 2-ansøgning, så din profil fremstår bedst muligt, når komiteen skal vurdere din profil. 

Slutteligt er der også workshops og kurser, der sikrer, at du får akademiske studiekompetencer, så du er klar fra start, når du kommer ind på din drømmeuddannelse. 

Derfor skal du tage en uddannelse hos Studieakademiet i dit sabbatår

Hvis du drømmer om at blive optaget på én af de mange uddannelser, hvor snittet er tårnhøjt, så er et kursus hos Studieakademiet en rigtig god idé. Kurset giver dig et dybdegående indblik i, hvad du kan forvente på uddannelsen, og du får tilmed undervisning i fagene, så du er 100% klar, når du skal til interview omkring uddannelsen. 

Det koster det

Uddannelsen koster 17.995 kr.  Du har mulighed for at dele betalingen op, så du ikke skal betale det hele på en gang. 

Ansøgning og adgangskrav

Der er ingen adgangskrav eller ansøgningsproces. Det kræver blot, at du tilmelder dig kurset. Hvis du er i tvivl, om det er noget for dig, så kan du tilmelde dig deres gratis informationsmøde, hvor du får information om forløbet, hvad du kan forvente, og hvad det kræver af dig.