Snowminds - en ekstraordinær oplevelse som skiinstruktør

Arbejd i hele verdenen som skiinstruktør hos  Snowminds

Snowminds er en virksmohed, der uddanner ski- og snowboardinstruktører verdenen over. Snowminds tilbyder destinationer, der inkluderer: Canada, USA, Argentina, Østrig, Schweiz, Spanien, Sydafrika, Japan, Australien og New Zealand. Hvad end du ønsker 2-ugers kursus eller en 6-måneders sæson, så er et job hos Snowminds helt sikkert noget for dig. Læs med her, hvor vi giver en introduktion!

De korte facts om Snowminds

Hvis du ikke vil læse alt hvad vi har at sige, om denne organisation, så kommer her de hurtige facts​:

Type af organisation

Snowminds tilbyder en unik mulighed for at blive skiinstruktør

Kort og godt

Snowminds er en organisation, der tilbyder muligheden for at arbejde verden over som skiinstruktør.

Hvad er det godt for i kvote 2

Du får som ansat en unik international erhvervserfaring, som er et kvalitetsstempel, når du søger om optagelse i Kvote 2.

Pris

Du kan blive instruktør for kun 23.995 kr.

Hjemmeside

Det sker med Snowminds

Snowminds uddanner ski- og snowboardinstruktører fra hele verden i hvert eneste hjørne af planeten. Derudover giver de unge mennesker en unik mulighed for at udforske andre kulturer, forbedre deres sprogkundskaber, få international erhvervserfaring og et certifikat som vil hjælpe dem i deres videre arbejds- og/eller studieliv samt give dem en unik og fantastisk oplevelse. 

Det unikke ved Snowminds

Snowminds tilbyder en 360 graders oplevelse. Det er deres absolutte hovedfokus at kunne tilbyde både unge mennesker og vores samarbejdspartnere på skiskolerne en ekstraordinær oplevelse. Dette sker gennem høj personlig service, et fantastisk fællesskab og en vision om at give alle en unik mulighed for at komme rundt og se hele verdens skiterræn. Derudover er alle deres rådgivere tidligere Snowminders, som alle har oplevet hvad en sæson (eller flere) giver af ekspertise og personlig udvikling, samt hvordan det styrker dig både karriere- og studiemæssigt fremadrettet. I Snowminds arbejder alle med en “Whatever it takes” mentalitet, hvilket vil sige, at for, at de kan lykkes, gør de alt, der står i vores magt, for at både kunder og samarbejdspartnere føler sig værdsat. 

"Man lærer, hvordan det er at stå på egne ben, leve og arbejde i udlandet og stifte bekendtskab med nye sprog og kulturer."

Det kan du bruge jobbet til

Man lærer, hvordan det er at stå på egne ben, leve og arbejde i udlandet og stifte bekendtskab med nye sprog og kulturer. At have denne internationale erhvervserfaring er et kvalitetsstempel, som har hjulpet rigtig mange af deres tidligere instruktører søge job efterfølgende og komme ind på drømmestudiet via kvote 2. 

Derfor skal du arbejde hos Snowminds i dit sabbatår

Fordi du får alt det bedste, et sabbatår kan tilbyde. Venner for livet, erhvervserfaring, en oplevelse man ikke får andre steder og samtidig muligheden for at rejse rundt efterfølgende. 

Det koster det

Prisen på en uddannelse som instruktør afhænger af, hvor i verden man gerne vil hen. Du kan blive uddannet instruktør for kun 23.995,-, og for det får du uddannelsen, jobgaranti og muligheden for at tilbringe op til 7 måneder i sneen. Derudover bliver man en del af et stærkt fællesskab, som lever videre, mange år efter ens sæson(er) er afsluttet. 

Ansøgning og adgangskrav

Ja, du skal ansøge.. Som udgangspunkt kræver det ikke andet end det rigtige mindset og passion for at blive instruktør. Men når det er sagt, så fungerer det således, at du gennemgår en process med først at udfylde en ansøgningsformular, hvorefter du bliver ringet op og spurgt ind til dine tanker bag ansøgningen. Er der et umiddelbart match, bliver du herefter inviteret til et personligt interview, enten via Skype eller på vores hovedkontor i København. De kandidater, som har det rigtige mindset, og som matcher de profiler skiskolerne leder efter, bliver herefter tilbudt et job rundt omkring i verden.