Orig_udenbaggrund_RGB-Kopi.ai_.png

Adventure Heart er et rejsebereau, der i over 30 år har specialiseret sig i at tilbyde Danmarks unge grupperejser til alverdens lande, hvor turen kan gå til Asien, Afrika, Syd- og Mellemamerika. Adventure Heart tilbyder desuden også individuelle rejser og rejser for folk, der gerne vil rejse sammen - unikt for den danske rejsebranche. Specielt for Adventure Heart er, at de udover en rejse også tilbyder læring undervejs, hvor man blandt andet kan få erfaring med frivilligt arbejde og tage diverse kurser, hvilket i den grad er med til at sætte et unikt præg på dit CV og styrke din Kvote 2-ansøgning, og noget, som er hidtil uset hos andre rejsebureauer. 

fly.png
image001.png

Trinus Rejser er en nyopstartet rejseportal til dig, der ønsker at designe din egen rejse og ikke være nødsaget til at følge én norm. Hos Trinus Rejser har du mulighed for at rejse alene eller med venner, en gruppe danskere eller en gruppe internationale. Du har muligheden for at rejse til Asien og Oceanien, hvor du undervejs har mulighed for at at surfe, dykke, vandre på vulkaner eller andre vilde ting. Alt dette er noget, der styrker dit CV, og der gør, at du står stærkere i Kvote 2-processen. 

fly.png
service-co-logo.png

Service & Co. er Skandinaviens største guideuddannelse og den eneste på det danske marked, som er statsgodkendt og som har fag inkluderet i uddannelsen, som kan give dig merit på andre uddannelser. 

Du kan modtage ECTS point, hvis du afslutter dit ophold med to ekstra eksamener og mange er vores elever kan modtage SU under uddannelsen.

Efter de 5 uger som guideuddelsen varer, er du klar til at modtage din jobgaranti og Service & Co. sørger for, at du kommer til udlandet og arbejder i et anerkendt Skandinaviske rejseselskab. Så drømmer du om et sabbatår eller flere, med masser spændende oplevelser i udlandet, så bliv guide.

Søger du ind på kvote 2, tæller udlandsophold positivt. Så hos service & Co. får du både fantastiske oplevelser, personlig udvikling, venner for livet, ekstra uddannelse til dit CV og ikke mindst et udlandsophold der tæller positivt, når du engang vender retur til Danmark og vil studere igen.

fly.png