ANSØGNINGSFORSIKRING

Få pengene tilbage, hvis du ikke kommer ind

OBS: Vi garanterer ikke optagelse på studiet, blot at du kan få pengene tilbage, hvis du ikke kommer ind.

OBS: Gælder kun ved køb af skriftlige ansøgninger og ikke forberdende materiale.


Vi har stor tiltro til, at vores dygtige skribenter kan hjælpe med at skrive en  adgangsgivende ansøgning til dig - dog er det ikke en hemmelighed, at vi IKKE kan garantere din optagelse på studiet.

Derfor tilbyder vi, at du kan tilkøbe en ansøgningsforsikring, når du køber din ansøgning. Forsikringen betyder at du, for halvdelen af pakkens pris, vil få det fulde beløb for din ansøgning refunderet, hvis du ikke kommer ind på dit drømmestudie.

OBS: Som med så mange andre forsikringer gør det sig gældende, at du får beløbet for ansøgningen tilbage og altså ikke også for forsikringen. Forsikringen dækker udelukkende ved afslag. Optag gennem kvote 1 og standby pladser er altså ikke omfattet af forsikringen. 

Sådan fungerer forsikringen ved flere ansøgninger

Hvis du køber mere end én ansøgning fungerer ansøgningsforsikringen således:

  • Køber du f.eks. tre ansøgninger og kommer ikke ind på nogle af uddannelserne får du naturligvis pengene tilbage for alle tre ansøgninger (minus prisen på forsikringen)

  • Køber du f.eks. tre ansøgninger og kommer ind på din førsteprioritet, får du ingen penge tilbage

  • Køber du f.eks. tre ansøgninger og kommer ind på din anden- eller tredjeprioritet, får du heller ingen penge tilbage, da du er kommet ind på en af dine drømmeuddannelser