GO' OPGAVEKORREKTUR

Få din opgave rettet igennem!

Som noget helt nyt har Go' Kvote 2 opgavekorrektur på gymnasieafleveringer, SRP, bachelorprojekter, kandidatafhandlinger mm. Du kan indsende din opgave, hvorefter en af vores professionelle skribenter vil kigge på den og få en færdigrettet opgave tilbage indenfor 24 timer.

Dårlig korrektur kan koste så meget som en hel karakter. Så hvad venter du på? Kom på forkant med grammatikken og hæv dit karaktersnit!

Standard

trent-erwin-UgA3Xvi3SkA-unsplash.jpg

Premium

Levering indenfor 24 timer

Levering indenfor 24 timer

Kvalitetssikret skribent med erfaring

Kvalitetssikret skribent med erfaring

Kommarettelser, stavefejl, nutids-r, og alle andre grammatiske fejl

Kommarettelser, stavefejl, nutids-r, og alle andre grammatiske fejl

Kommarettelser, stavefejl, nutids-r, og alle andre grammatiske fejl

Rettelse af kludrede sætninger

Forklaring af rettelser, så du lærer grammatikken

OBS: Vi hjælper ikke med at udforme afleveringer. Vi retter intet fagligt indhold, og har intent med skriveprocessen at gøre. Vi hjælper kun med at rette grammatiske fejl i færdige afleveringer.

Hvordan fungerer det?

Go' Opgavekorrektur bygger på tanken om, at du skal vurderes baseret på dit faglige niveau og ikke nødvendigvis dine evner til at sætte kommaer og skrive i et eller to ord. Vi mener, at alle skal have adgang til korrekturhjælp - uanset hvor man kommer fra.

hourglass.png
Gennemrettet opgave på kun 24 timer

Uanset om du er ude i god tid eller laver din aflevering i sidste øjeblik, kan du få hjælp din korrektur. Fra du har uploadet din opgave leverer vi den helt gennemrettet tilbage på 24 timer - simpelt og hurtigt. Det kalder vi hurtig levering.

En pris hvor alle kan være med - 35 kroner pr. side

Det skal ikke være dyrt at få rettet sin opgave igennem - så er det ikke for alle. Med en pris på 35 kroner pr. side er prisen for vores korrekturlæsning på et niveau, hvor du kan ofre en øl på værtshuset og få en gennemrettet aflevering. Det kalder vi en fair pris.

affordable.png
medal.png
Kvalitetssikret materiale

Din opgave bliver altid rettet igennem af vores topprofessionelle konsulenter fra landets universiteter eller færdiguddannede freelancers. Får du desuden stadig kommentarer i din opgave om for dårlig grammatik refunderer vi hele beløbet tilbage til dig. Det kalder vi kvalitetssikring.