Nordfyns Højskole -

Et sabbatår der giver livskvalitet

Nordfyns Højskole - #BeTheChange

Nordfyns Højskole er for dig, der ønsker at blive en del af en højskole, der huser elever fra hele verdenen. Med et bredt udvalg af fag, der alle tager udgangspunkt i livskvalitet, er den overordnede målsætning #BeTheChange. Så hvis du er interesseret i at gå på en højskole, hvor livskvalitet er i højsædet, så læs med her, hvor vi giver en introduktion til Nordfyns Højskole. 

De korte facts om Nordfyns Højskole

Hvis du ikke vil læse alt hvad vi har at sige, om denne organisation, så kommer her de hurtige facts​:

Type af organisation

NH er en klassisk højskole til dig, der trænger til et afbræk fra hverdagen

Kort og godt

NH er en højskole, der fokuserer på livskvalitet og forskellige kulturer. På højskolen ønsker de at gøre en forskel både for dig selv og andre

Hvad er det godt for i kvote 2

Højskole er vægtet højt på alle uddannelser, og på NH har du mulighed for at arbejde frivilligt og tage specifikke fag.

Pris

1.500 kr. pr. uge, der inkluderer alle måltider, undervisning og logi

Hjemmeside

Læs mere på nordfyns.nu

Det sker på Nordfyns Højskole

Nordfyns Højskole er en smeltedigel af kultur og livsbekræftelse. Med elever fra hele verden er der alle muligheder for at udvide sit internationale netværk og få indblik i kulturer, man ikke kender. Vi har et bredt udvalg af fag, der alle tager udgangspunkt i livskvalitet og ønsket om at forbedre verden. Det er deres overordnede målsætning, som de kalder #BeTheChange, hvor du har mulighed for at gøre en forskel, både for dig selv og for andre. På Nordfyns Højskole får du et indholdsrigt afbræk fra hverdagen, hvor du kan udvikle dig og blive klar på fremtiden.

Det unikke ved Nordfyns Højskole

Nordfyns Højskole er en kostskole, hvor du bor, læser, sover, spiser, fester og følger selvvalgt undervisning sammen med en masse nye mennesker. Et højskolekursus på Nordfyns Højskole giver dig en unik mulighed for at dyrke dine interesser og styrke dine faglige og personlige kompetencer. Du sammensætter selv dit skema og får lov til at forme undervisningen sammen med dine lærere, så du kan gå i dybden med de projekter og temaer, du synes, er spændende. Der er ingen eksaminer eller karakterer på Nordfyns Højskole, så det er ikke farligt at prøve ting af, man ikke har prøvet før. Derfor vælger mange et højskoleophold for at få flere kompetencer inden de søger ind på Kvote 2.

"I løbet af dit højskoleophold vil du både få nye sociale, personlige og faglige perspektiver."

Det kan du bruge Nordfyns Højskole til

Du kan vælge fag inden for områder som samfundsfag, humaniora, natur, kunst, idræt, musik med mere. Derudover vil du blive udfordret på dine holdninger og idéer gennem fællestimer, foredrag og livet sammen med andre. 
 

I løbet af dit højskoleophold vil du både få nye sociale, personlige og faglige perspektiver.

Derfor skal du bruge dit sabbatår på NIH

Nordfyns Højskole er et godt sted at forberede sig til en uddannelse. Det er et frirum til at finde ud af, hvad du vil, og du kan prøve dig selv og dine interesser af, og blive mere afklaret omkring dit studievalg. Hvis du allerede har en idé om, hvad du vil bruge din fremtid på, kan du bruge et højskoleophold til at komme ind på drømmeuddannelsen. Du har desuden også mulighed for at få oplevelser på Nordfyns Højskole, som du ikke ville kunne finde på egen hånd. Du kan f.eks. Tage faget WorldCampNordfyn hvor du kan komme 6-12 uger til Japan eller Afrika som frivillig. En unik mulighed for at gøre en forskel i verden samtidig med at du styrker dit CV.

Det koster et ophold på NIH

Det koster 1.500 kr om ugen at gå på Nordfyns Højskole. Med i prisen er alle måltider, undervisning og logi.

Kræver det noget at søge?

Du skal ansøge for at komme på Nordfyns Højskole. Det kræver ingen specielle kvalifikationer at ansøge, alle er velkomne, du skal dog minimum være 17,5 år for at komme på højskole.


De bruger ansøgningen til at sørge for, at vi har plads til dig på de fag du ønsker.