luthermisskol1.jpg

Luthersk Missions Højskole -

Tid til Gud, dig selv og andre

Luthersk Missions Højskole - en højskole med særligt fokus på kristendommen

Luthersk Missions Højskole er til dig, der ønsker begejstring, fordybelse og fællesskab. Den primære disciplin på højskolen er fordybelse i Bibelen. Unikt ved LMH er, at de ved siden af de almene højskolefag tilbyder undervisning med særligt fokus på Bibelen. Højskolen er derfor specielt til dig, der dyrker kristendommen. 

De korte facts om Luthersk Missions Højskole

Hvis du ikke vil læse alt hvad vi har at sige, om denne højskole, så kommer her de hurtige facts​:

Type af organisation

Kort og godt

LMH er en højskole med specielt fokus på kristendommen

Luthersk Missions Højskole har særligt fokus på Bibelen og kristendommen, hvor begejstring, fordybelse og fællesskab er i fokus

Hvad er det godt for i kvote 2

Pris

Hjemmeside

Højskole er vægtet højt på alle uddannelser, og alt efter hvilke fag du vælger på LMH kan du skræddersy det til en efterfølgende uddannelse

Et 5-måneders ophold koster ca. 40-50.000 kr. 

Læs mere på lmh.dk/

Det sker på Luthersk Missions Højskole

En højskole er en kostskole, hvor man bor og har undervisning. Der er ingen eksamen, og der kræves ingen forudsætninger. Luthersk Missions Højskole (LMH) er en højskole med særligt fokus på kristendom. De tilbyder almene højskolefag og driver skole i overensstemmelse med loven om folkehøjskoler. Men på LMH har de et særligt fokus på bibelundervisning. Bibelen er deres grundbog, fordi de mener, at  Bibelen fortæller  sandheden om os selv og om Gud.

Det unikke ved Luthersk Missions Højskole

Det særlige ved LMH er, at der er tid til Gud, tid til andre og tid til sig selv. Et 5 eller 10 måneders ophold på højskolen er en enestående mulighed for fordybelse og refleksion over sin identitet og sin fremtid. På LMH prioriterer de en grundig bibelundervisning og en personlig tilgang til det at tro. Skolen ligger midt i det smukke Kongernes Nordsjælland med Frederiksborg Slotspark og Gribskov som nærmeste nabo og alligevel kun et kvarters gang til handelsbyen Hillerød.

"Livet er ikke det samme efter et højskoleophold."

Det kan du bruge Luthersk Missions Højskole til

Primært lærer du at læse, forstå og reflekterer over bibeltekster, men hverdagspsykologi, samfundsforståelse, motion, motorlære og musik er også en del af et ophold på LMH. Gennem boglige, såvel som kreative fag, tilegner du dig både kundskab og praktiske færdigheder og en høj grad af menneskelig modenhed. Gennem mødet med Bibelen, lærere og fællesskabet med andre elever får du en
ballast til livet som menneske, til troen på Gud, og LMH vil også udfordre dig til tjeneste for andre mennesker. Den grundige bibelundervisning giver et sagligt og solidt grundlag for at vælge sine livsværdier og dermed sin rolle i fremtidens samfund. Uanset hvilket studie, du vælger efterfølgende, får du gavn af den almendannelse og reflekterende tilgang, du opnår på et LMH-ophold.

Derfor skal du bruge dit sabbatår på Bornholms Højskole

Livet er ikke det samme efter et højskoleophold. Det, du får på LMH, kan ikke gøres op i hårde kvalifikationer, fordi det er menneskelig og åndelige modning, øgede sociale færdigheder og demokratisk forståelse, personlig afklaring og gode venner.

Det koster et ophold på Bornholms Højskole

For et 5-måneders ophold koster det cirka mellem 30 og 40.000 kroner.

Hvordan søger jeg?

Der kræves ingen forudsætninger, og der er løbende tilmelding med holdstart i januar og august. Du kan tilmelde dig på hjemmesiden.