Livsstilshøjskolen - Lysten driver værket

Livsstilshøjskolen - For dig der permanent vil ændre livsstil

Livsstilshøjskolen for unge og voksne i alle aldre. Der arbejdes med livsstilsomlægning og sundhed. Undervisning i bl.a. stresshåndtering, vægttab, motion, øget livskvalitet, meditation, mindfulness og yoga, personlig udvikling m.m. Vi arbejder meget med sammenhæng mellem psyke og livsstil – altid i et varmt og omsorgsfuldt miljø, hvor fællesskabet er i fokus.

De korte facts om Livsstilshøjskolen

Hvis du ikke vil læse alt hvad vi har at sige, om denne organisation, så kommer her de hurtige facts​:

Type af organisation

Kort og godt

Livsstilshøjskolen er en højskole med fokus på din livsstil og velvære

Livsstilshøjskolen har særligt fokus på sund livsstil. De har således mange motionsfag og lærer meget om sund livsstil

Hvad er det godt for i kvote 2

Pris

Hjemmeside

Højskole er vægtet højt på alle uddannelser, men Livsstilshøjskolen er i sær godt for dig, der vil læse psykologi og fysioterapeut

1.245 kroner pr. uge på ophold over 12 uger

Læs mere på livsstilshojskolen.dk

Det sker på Livsstilshøjskolen

Livsstilshøjskolen er for unge og voksne i alle aldre. De arbejder med livsstilsomlægning og sundhed. Undervisning i bl.a. stresshåndtering, vægttab, motion, øget livskvalitet, meditation, mindfulness og yoga, personlig udvikling m.m. Vi arbejder meget med sammenhæng mellem psyke og livsstil – altid i et varmt og omsorgsfuldt miljø, hvor fællesskabet er i fokus.

 

På Livsstilshøjskolen er det lysten, der driver værket. Og måske er et ophold på Livsstilshøjskolen med fokus på fællesskab, nye udfordringer og samvær netop den saltvandsindsprøjtning, du har brug for, for at kunne vende tilbage til bøgerne og påbegynde drømmeuddannelsen - afklaret og med ny energi og ikke mindst med meget mere livsenergi og motivation til at begynde på din drømmeuddannelse. 

 

Der er tale om et normalt højskoleophold på Livsstilshøjskolen, hvor du sammen med de andre højskoleelever fordyber dig og afprøver dig selv inden for Livsstilshøjskolens forskellige fag og aktiviteter. 

Livsstilshøjskolen har særligt fokus på sund livsstil. De har således mange motionsfag og lærer meget om sund livsstil, herunder også ud fra en psykologisk synsvinkel, idet en positiv udvikling som bekendt starter indefra. De har også stor fokus på stresshåndtering og har undervisning i mindfulness, meditation, yoga, afspænding med videre. 

 

På Livsstilshøjskolen bliver du taget alvorligt som et voksent menneske, og du kan derfor også selv være med til at præge undervisningen. Har du gode idéer til et fag, en særlig viden, du gerne vil dele, eller et kreativt projekt du vil sætte i verden, så er mulighederne der. 

Det unikke ved Livsstilshøjskolen

De arbejder som tidligere nævnt med livsstilsomlægning og sundhed. Undervisning i bl.a. stresshåndtering, vægttab, motion, øget livskvalitet, meditation, mindfulness og yoga, personlig udvikling m.m. De arbejder meget med sammenhæng mellem psyke og livsstil – altid i et varmt og omsorgsfuldt miljø, hvor fællesskabet er i fokus.

Eleverne på Livsstilshøjskolen kommer med vidt forskellige baggrunde, men alle er fælles om at have valgt Livsstilshøjskolen af lyst. De har selv sammensat deres skemaer og følger dermed fag, de selv synes er spændende og udfordrende.

"Livsstilshøjskolen Gudum er blandt andet for dig, der permanent vil ændre livsstil."

Det kan du bruge Livsstilshøjskolen til

Specifikt i forhold til livsstil får du en enorm værdi med fra Livsstilshøjskolen - Du lærer om dine vaner og dit spise-mønster – du opnå et fleksibelt forhold til mad
 

Du kommer væk fra slankekur-tankegangen og restriktive madregler og få strategier til at opnå forandring på din livsstilskurs - både mentalt og fysisk – du får således værktøjer og redskaber til at fortsætte den sunde livsstil/kurs med hjem fra dit højskoleophold. Vi arbejder som nævnt meget med sammenhæng mellem psyke og livsstil – altid i et varmt og omsorgsfuldt miljø, hvor fællesskabet er i fokus – oplevelser som du vil tage med hjem.

I forhold til kvote 2 er Livsstilshøjskolen især stærk for dig, der vil læse psykologi, fysioterapeut, Folkesundhed eller lignende hvor fokus er på mennesket og dets velvære.

Derfor skal du bruge dit sabbatår på Livsstilshøjskolen

Du får en oplevelse for livet som du gør brug af resten af livet. Et højskoleophold er noget du kommer til at se tilbage på hele dit liv, og det vil desuden være godt for din kvote 2 ansøgning til drømmeuddannelsen.

Det koster et ophold på Livsstilhøjskolen

Et ophold på 12 uger og derover på Livsstilshøjskolen koster i 2020 udgør 1.245 kr. om ugen. Som kvote 2 -elev på Livsstilshøjskolen får du nedsat prisen for højskoleopholdet, idet den normale opholdspris pr. uge i 2020 udgør 1.395 kr. Denne rabatpris gælder dog kun hvis opholdet er på 12 uger eller derover. Hvis opholdet afsluttes inden der er gået 12 uger, er prisen 1.845 kr. pr. uge

Du kan desuden vælge at fremleje dit værelse eller din lejlighed, mens du er på Livsstilshøjskolen. 

Livsstilshøjskolen kan desuden i helt særlige tilfælde efter en individuel vurdering sætte egenbetalingen yderligere ned. 

Endelig er det muligt at søge tilskud fra foreninger og fra forskellige legater. Du kan finde en oversigt over de legater, du kan søge på www.legatregistret.dk.

Hvordan søger jeg?

Du kommer som du er. Der er ikke særlige krav til kvalifikationer – du skal dog være fyldt 17,5 år ved kursets start