HÖJSKOLENDK - 

Højskole i udlandet

HÖJSKOLENDK - eventyrlige højskoleophold i udlandet

HÖJSKOLENDK er for unge i alderen 18-30 år, der ønsker at kombinere en fantastisk grupperejse med et eventyrligt højskoleophold i udlandet. Med HÖJSKOLENDK kan du bl.a. tage på højskoleophold i ”Australien, New Zealand, Bali & Gili Islands”, ”Caribien, Hawaii & Mexico” eller ”Indien, Nepal, Thailand & Sri Lanka”. Disse rejser er blot nogle af de mange muligheder du som højskoleelev får hos HÖJSKOLENDK - så læs med her og blive klogere på dit livs eventyr med HÖJSKOLENDK.

De korte facts om HÖJSKOLENDK

Hvis du ikke vil læse alt, hvad vi har at sige, om denne højskole, så kommer her de hurtige facts​:

Type af organisation

Kort og godt

HÖJSKOLENDK er for unge i alderen 18-30 år

HÖJSKOLENDK er for rejselystne unge der ønsker at kombinere en fantastisk grupperejse med et eventyrligt højskoleophold i udlandet.

Hvad er det godt for i kvote 2

Højskole er vægtet højt på alle uddannelser, og du kan bruge et højskoleophold herfra til f.eks. at søge ind på HA (pro.) på CBS.

Pris

Hjemmeside

Priser starter fra ca. 26.000 DKK

Læs mere på hojskolendk.dk

Det sker på HÖJSKOLENDK

HÖJSKOLENDK er en dansk højskole for unge i alderen ca. 18-30 år. De har specialiseret sig i højskoleophold i udlandet og tilbyder unikke, spændende og fantastiske rejseoplevelser med ophold i for eksempel ‘Caribien, Hawaii & Mexico’, ‘Australien, New Zealand, Bali & Gili Islands’, ‘Indien, Nepal, Thailand & Sri Lanka’, ‘Maldiverne, Sri Lanka, Bali & Gili Islands, ‘Costa Rica, Mexico & Guatemala’ og ‘Hawaii, Australien, Japan, Bali & Gili Islands’. De brænder for oplevelser, fællesskab og mødet med nye mennesker og kulturer; netop derfor laver de eventyrlige højskoleophold i udlandet.

Det unikke ved HÖJSKOLENDK

De har kombineret højskoleopholdet med en eventyrlig grupperejse og håndplukket nogle af de mest spændende lande i verden. Som udgangspunkt er hele rejsen/højskoleopholdet planlagt i forvejen, så der er helt styr på al indkvartering, undervisning, transport, introdage og forskellige adventure-aktiviteter. Dog er der også friuger undervejs, hvor man kan opleve lige nøjagtigt det, man selv drømmer om og har på sin bucket list.

HÖJSKOLENDK er mennesker før business og fyldt med passionerede og rejselystne mennesker. Det afspejler sig særligt på deres rejser, hvor de er dybt engagerede i deres elever, trivsel i gruppen og hver af deres elever og desuden at gøre en positiv og mærkbar forskel ift. de lokalområder de rejser i, og at verden skal være et bedre sted, fordi HÖJSKOLENDK eksisterer. De laver bl.a. frivilligt arbejde på nogle af deres højskoleophold og har desuden fredet over 100.000 m2 skov i Mellemamerika.

På et højskoleophold i udlandet lærer du en masse om verden, dig selv, får sat Danmark i perspektiv, kulturer og bliver klogere på egne styrker, grænser og værdier"

Det kan du bruge HÖJSKOLENDK til

Et højskoleophold – om det er i Danmark eller med HÖJSKOLENDK i udlandet – er altid nyttigt og fantastisk at have i sin ”rygsæk”. På et af HÖJSKOLENDKs højskoleophold i udlandet lærer du en masse om verden, dig selv, får sat Danmark i perspektiv, kulturer, bliver klogere på egne styrker, grænser og værdier, og det er vigtigt for dem at deres elever kommer hjem med et stærkere fundament til voksenlivet. Det gør de bl.a. ved at fokusere på selvtillid, selvværd, selvaccept og mere selvindsigt. Hvis du er nysgerrig på alt det, deres tidligere elever har lært og oplevet på deres rejseeventyr med HÖJSKOLENDK, så find dem på Trustpilot eller Facebook, hvor du kan læse masser af anmeldelser fra tidligere elever.

Derfor skal du bruge dit sabbatår på HÖJSKOLENDK

De vil give unge deres livs rejseeventyr – og med et særligt fokus på at skabe mere bevidsthed, perspektiv, nysgerrighed, rummelighed, selvindsigt og kulturforståelse vil de inspirere deres elever til at skabe et meningsfuldt, spændende og sjovt liv for dem. Hos HÖJSKOLENDK tror de på, at en tryg rejse ud af komfortzonen aktiverer unges bevidsthed og med rejseeventyret, fællesskabet, dannelsesrejsen og inspirerende, inddragende, levende og aktiv undervisning vil de:

 • Give deres elever et fantastisk og kæmpefedt rejseeventyr

 • Inspirere deres elever til at skabe et meningsfuldt og spændende liv for dem

 • Lære dem, at det er deres ansvar at skabe sig det liv, de drømmer om at leve

 • Give dem en højere grad af selvaccept, et bedre selvværd og mere selvtillid – et stærkere fundament

 • Give dem solide lifeskills, så de bedre kan navigere i deres liv

 • Skabe bevidsthed om bæredygtighed, øko-balance og at tage ansvar for vores klode – Leave No Trace

 • Vise, at mangfoldighed er fedt – kulturforskelle er spændende og gør verden farverig

 • Vise dem, at fællesskab gør verden til et bedre sted – Build a longer table, not at higher fence

 • Minde dem om at livet er en engangsfornøjelse – Make it epic!

Det koster et ophold på HÖJSKOLENDK

Deres priser er altid inklusive flybillet tur/retur, indkvartering på hele opholdet (undtaget friuger), undervisning, lokal transport og forskellige håndplukkede adventure-aktiviteter:

 • For et 2 måneders højskoleophold koster det fra ca. 40.000 DKK.

 • For et 3 måneder højskoleophold koster det fra ca. 43.000 DKK.

 • For et 4-5 ugers sommerhøjskoleophold koster det fra ca. 26.000 DKK

Hvordan søger jeg?

Man skal ikke ansøge, og det kræver ingen kvalifikationer at rejse med HÖJSKOLENDK – udover et pas og eventyrlyst.