100663671_3238671459499837_3346045948995

Egå Ungdoms-Højskole - 

Oplagt alternativ til gymnasiet 

Egå Ungdoms-Højskole - en højskole med trivsel og personlig udvikling i højsæde

Egå Ungdoms-Højskole er en højskole til unge i alderen 16-19. Højskolen er uden karakterer og har trivsel og personlig udvikling som fokuspunkter. Her kan du få en pause fra karakterer og eksaminer, og du kan frit vælge mellem over 30 forskellige fag.

De korte facts om Egå Ungdoms-Højskole

Hvis du ikke vil læse alt hvad vi har at sige, om denne højskole, så kommer her de hurtige facts​:

Type af organisation

Kort og godt

EUH er en højskole for unge i alderen 16-19 år. 

Egå Ungdoms-Højskole er for unge, der har brug for en pause fra skoleræset og ønsker at udvikle sig personligt

Hvad er det godt for i kvote 2

Højskole er vægtet højt på alle uddannelser, og du kan for eksempel vælge fag som psykologi, filosofi eller idræt.

Pris

Hjemmeside

Det koster 1.195kr om ugen og 3.500kr når du tilmelder dig.

Læs mere på euh.dk/

Det sker på Egå Ungdoms-Højskole

Egå Ungdoms-Højskole er en ungdomshøjskole for 16 til 19-årige. På højskolen er der ingen eksaminer, karakterer og lektier. Du vælger frit dine fag og sammensætter dit helt eget skema. Højskolen tilbyder over 30 forskellige fag at vælge imellem, hvoraf du kan nå at følge ni af dem på et halvt år.

Det unikke ved Egå Ungdoms-Højskole

Hos EUH er trivsel og personlig udvikling i højsædet. Det handler ikke om at få gode karakterer eller blive bedre til matematik. Hos dem finder du motivation, selvtillid, lyst og ansvarlighed til at fortsætte i livet og i uddannelse. Man møder først kl 10, så hos dem kan du sove længe med god samvittighed, så du er frisk til når undervisningen begynder. EUH er wellness for teenagers!

"Du vil udvikle dig personligt sammen med 89 nye venner"

Det kan du bruge Egå Ungdoms-Højskole til

Egå Ungdoms-Højskole har en masse fag indenfor emnerne; kunst, musik, design, foto, esport, idræt, bæredygtighed, filosofi, træværksfag, psykologi, yoga og meget andet. Du vil udvikle dig personligt sammen med 89 nye venner og rykke dig, så du er klar til at komme videre med det, du vælger efterfølgende. En stor undersøgelse har vist, at har man været på højskole, så er der op til 55% større chance for at gennemføre den uddannelse, du tager efterfølgende.

Derfor skal du bruge dit sabbatår på Egå Ungdoms-Højskole

For at få en pause fra al skoleræset med karakterer og eksaminer. Hos dem bliver du klar til at komme videre og får måske afklaret, hvad du vil fremover. Du får lov at leve livet som den, du er. Du får det fantastisk sjovt sammen, på studietur og skabe venskaber for livet. Én gang EUH’er altid EUH’er!

Det koster et ophold på Egå Ungdoms-Højskole

Det koster 1.195 kr. om ugen og 3.500 kr., når du tilmelder dig. Så er det kun lommepengene, der mangler, så du kan komme med vennerne i biffen inde i byen eller ose på Aarhus’ mange fede caféer.

Hvordan søger jeg?

Det kræver ingen kvalifikationer udover at du skal være mellem 16 og 19 år når opholdet starter.
Du må ikke være fyldt 19 år den dag opholdet starter og du skal være fyldt 16 år.