Skolen-2_low-1024x612.jpg

Bornholms Højskole -

Fordybelse, fælleskab og frihed

Bornholms Højskole - højskolen med rødder i den bornholmske natur, kunst, historie og kulturliv

Bornholms Højskole er en fri grundtvisk højskole, hvorfor den står uden politiske, religiøse eller organisatoriske bindinger. På højskolen er faglighed, fælleskab og frihed i centrum, hvor det hele handler om at skabe fortællinger, og højskolen tilbyder blandt andet fotografi, billedkunst, keramik og musik. 

De korte facts om Bornholms Højskole

Hvis du ikke vil læse alt hvad vi har at sige, om denne højskole, så kommer her de hurtige facts​:

Type af organisation

Kort og godt

Bornholms Højskole har fokus på forbydelse, fælleskab og frihed

Bornholms Højskole har særligt fokus på at skabe fortællinger. De har således mange kunstneriske fag såsom fotografi og billedkunst.

Hvad er det godt for i kvote 2

Pris

Hjemmeside

Højskole er vægtet højt på alle uddannelser, men Bornholms Højskole er i sær godt for dig, der vil læse kreative uddannelser

1.450 kroner pr. uge + 250 kroner pr. hovedfag

Læs mere på bornholmshojskole.dk/

Det sker på Bornholms Højskole

Bornholms Højskole underviser i Glas, Keramik, Smykke, Billedkunst og Outdoor. Dette er deres hovedfag.
Derudover har de musik, foto, praktisk filosofi og en række andre livsoplysende fag. Det er en fri grundtvisk højskole, og der er derfor ingen bestemte politiske, religiøse eller organisatoriske overbevisninger. Fokus er på fælleskab, frihed og fordybelse, og de gør en dyd ud af at skabe spændende fortællinger om både verden og menneskelivet. Højskolen har dybe rødder i den bornholmske kunst, historie, natur og kultur. 

Det unikke ved Bornholms Højskole

Det unikke ved Borholms Højskole er den høje faglighed, samt rammerne til fordybelse og ro. Dette betyder, at de prioriterer refleksionen hos det enkelte menneske meget højt, og til det har de Danmarks smukkeste baghave til at samle tankerne i, Ekkodalen. Det betyder, at man her kan fordybe sig i de fag, man elsker, samtidig med at man kan bruge tiden til sin egen personlige udvikling, alene og sammen med andre. Det kan være, at man har brug for at komme lidt væk fra studierne eller skifte retning i livet, det være sig både fagligt og måske også privat. Her sætter de processer i gang, som kan udvikle det enkelte menneske.

"Vi skaber rammerne for, at den enkelte bruger tid på det vigtigste i livet, sig selv.."

Det kan du bruge Bornholms Højskole til

Bornholms Højskole er ikke en kompetencegivende skole, men de har mange erfaringer med, at deres elever efterfølgende bliver optaget på diverse kunstskoler. Derudover oplever de, at deres tidligere elever kommer videre i livet med en masser erfaringer og kontakter, som de har fået her.

Derfor skal du bruge dit sabbatår på Bornholms Højskole

Alt for mange mennesker bruger ikke den fornødne tid til at tænke over livet. Mange mennesker lever et linært liv, hvor den ene situation og platform afløser den anden, alt imens man prøver at navigere i en omskiftelig verden der ændres hurtigere og hurtigere. Her på skolen kan vi skabe rammerne for, at den enkelte bruger tid på det vigtigste i livet, sig selv. Hvis man ikke selv fungerer optimalt, har man svært ved at være noget for andre.

Det koster et ophold på Bornholms Højskole

Det koster kr. 1450,- + kr. 240 pr. hovedfag, om ugen. Dette er prisen for de lange kurser. Korte kurser af 1 til 2 ugers varighed koster ca. kr. 5 - 6.000,- pr. uge.

Hvordan søger jeg?

Højskolen er til for alle. Man skal ikke ansøge med melde sig til via hjemmesiden.